Παρθένο Ελαιόλαδο


Λάδι “ΟΡΕΩΝ αιτωλικής γης”, το “Θεϊκό λάδι”

 

Η Ελλάδα από τους αρχαίους χρόνους είναι η χώρα της ελιάς.
Το έδαφος και οι κλιματολογικές συνθήκες ευνοούν την ανάπτυξη αυτού του θείου δένδρου.

Πάρα πολλοί παραγωγοί παράγουν ελαιόλαδο. Ορισμένοι από αυτούς παράγουν “Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο”. Για το λόγο αυτό, οι προδιαγραφές είναι ίδιες για όλους παγκοσμίως.

Μεταξύ αυτών είμαστε και εμείς. Αλλά εμείς προχωρήσαμε περισσότερο.

Μέσα από δεκαετίες σκληρής δουλειάς, προσέξαμε την κάθε λεπτομέρεια της παραγωγής, για να σας προσφέρουμε ένα “μοναδικό” λάδι, το “Θεϊκό Λάδι”, όπως το αποκαλούν οι καταναλωτές μας.

Έχοντας την τύχη να έχουμε τα κτήματα μας σε ένα τόπο εξαιρετικό για την ανάπτυξη της ελιάς, σε υψόμετρο 360 μέτρα πάνω από τη θάλασσα, με επικλινές πετρώδες έδαφος στις πλαγιές του Παναιτωλικού Όρους, που ποτίζει με τα νερά του τους ελαιώνες μας, αγκαλιάσαμε τα δέντρα μας με πολύ αγάπη και φροντίδα, σαν να ήταν παιδιά μας. Είδαμε πότε πληγώνονταν από τον καιρό, πόσο νερό ήθελαν οι ρίζες τους και πότε-πότε έπρεπε να τις ενισχύσουμε με βιολογικά και φυσικά προϊόντα, για να τις κάνουμε πιο δυνατές. Σιγά-σιγά, μέσα στα χρόνια, ταιριάζοντας τις παλιές πατρογονικές τεχνικές με τη σύγχρονη επιστήμη, παρήγαμε εξαιρετικές ελιές για λάδι.

Τις ελιές μας τις μαζεύουμε με πολύ φροντίδα, όταν ακόμα είναι πράσινες στο σωστό χρόνο ωρίμανσης, με αποτέλεσμα να έχουμε μειωμένη παραγωγή λαδιού, σε σχέση με τις ελιές. Αλλά δεν μας ενδιαφέρει, αναζητώντας την εξαιρετική ποιότητα, τις επιλέγουμε μέσα από τα σύγχρονα μηχανήματα μας, τις καθαρίζουμε ενδελεχώς, ώστε να μην έχουν καθόλου φύλλα. Άμεσα τις μεταφέρουμε -την ίδια ημέρα- στο ελαιοτριβείο, για να τις μετατρέψουμε σε ελαιόλαδο, μέσα από απόλυτα σύγχρονες τεχνικές και θερμοκρασίες που δεν ξεπερνούν τους 26-28ο Κελσίου.

Το Αποτέλεσμα; Ένα Μοναδικό λάδι.

Πέρα από τις προδιαγραφές, που σαφέστατα τηρεί σαν “'Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο”. Ένα μοναδικό λάδι, σε χρώμα, υφή και γεύση.

Ένα βιοτεχνολογικό θαύμα της φύσης. Εκεί που η αγάπη για το προϊόν συναντούν την φύση και προκύπτει ένα ελαιόλαδο πλούσιο σε πολυφαινόλες και ελαιοκανθάλη. Ένα μικρό αντιοξειδωτικό και αντιφλεγμονώδες δώρο, πολύτιμο στις μέρες μας, που είναι έτοιμο να αντικαταστήσει κάθε φαρμακευτικό σκεύασμα και να θεραπεύσει ό,τι θα θεράπευε και η κοινή ιβουπροφαίνη. Ένα ίαμα κλεισμένο με φροντίδα σε γυάλινη συσκευασία.

Αυτό που οι καταναλωτές μας αποκαλούν “Θεϊκό λάδι”. Για αυτό και επιλέξαμε με πολύ προσοχή την συσκευασία του. Συσκευασία που ταιριάζει σε ένα “Θείο” Δώρο.

Ο “Κότινος”, το κλαδί της αρχαίας ελιάς, που ένα στεφάνι πλεγμένο από αυτόν ήταν το έπαθλο για τους νικητές των “Παναθήναιων” και των “Ολυμπιακών Αγώνων”, σαν σήμα στα μπουκάλια μας, συμβολίζει ακριβώς αυτό, την διαφορετικότητα, την μοναδικότητα του δικού μας λαδιού.

Απλά… Δοκιμάστε το!

Ολα τα προϊόντα μας πληρούν απολύτως τις τελευταίες προδιαγραφές της ΕΕ με αριθμό κωδικού EL.

top